05 / 05 / 2024

Tarsus ulaşım projeler

Tarsus ulaşım projeler

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Türkiye mega projelerle ulaşım sektöründe ön sıralarda!

Türkiye'de son 13 yılda yapılan mega projeler dünya ulaşım sektöründe dikkat çekiyor. Bu projeler kapsamında karayolu koridorlarının toplam uzunluğu 10 bin kilometre'yi buluyor.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Küçükçekmece'de ulaşım, alt yapı ve üst yapı sorunları ele alındı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Atatürk Mahallesi heyeti ile bir araya geldi. Toplantıda, Atatürk Mahallesi’ndeki ulaşım, alt yapı, üst yapı sorunları da konuşularak, yapılacak projeler anlatıldı...

Ankara'da ulaşım projelerine tam gaz devam!

Ulaşımda Türkiye 'nin kalbi haline gelen Ankara'da projeler durmak bilmiyor. YHT'nin yanı sıra karayolu ulaşımında çığır açılıyor. Ankara-Bursa, Ankara-Sivas ve Ankara-Afyon yht çalışmaları sürüyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Tarsus ulaşım projeler Haberi

Tarsus ulaşım projeler

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında olduğunu ve sorunların çözümü için proje geliştirdiklerini söyledi.

Tarsus Akdeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre, profesyonel bir ekiple Mersin’i geleceğe taşıyacak projeler hazırladıklarının bilgisini veren Başkan Tuna, projelerinin yanı sıra gittiği her ziyaret ve toplantıda kendisine sıkça sorulan konulardan birisi olan trafiğe çözüm getirecek projelerini anlatıyor.

“Nakliyeciler Sitesi’ni taşıyacağız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldukları takdirde ulaşım konusunu hızla çözeceklerini söyleyen Başkan Tuna, site esnafı ile bu konuda fikir birliğine vardıklarını kaydetti.

Nakliyeciler Sitesi’ne günde yaklaşık 2 bin aracın giriş-çıkış yaptığını söyleyen  Başkan Tuna, sitenin taşınmasıyla birlikte kent merkezindeki trafikteki kamyon yoğunluğunun azalacağını ve böylelikle de trafiğe nefes aldıracaklarını kaydetti.

10 bin konutlu yeni bir kent inşa edeceğiz”

Ulaşımdaki sorunların giderilmesi adına...