19 / 05 / 2024

Taş evlerde yaşam

Taş evlerde yaşam

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Zerdali Köyü'nde oturanlar, 3 asır önce atalarının inşa ettikleri taş ve kayaçlardan yapılan evlerde yaşamını sürdürüyor. Köylüler taş evlerin beton evlerden daha sağlıklı olduğunu söylüyor.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yaşam başladı! 499 bin TL'ye son parselleri kaçırmayın!

Tinyköy Erikli 1.Etap'ta yaşam başladı. Projede toplam 94 adet parsel bulunuyor. Peki Tinyköy Erikli 1.Etap'ta parsel büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Hong Kong'ta 25 metrekarelik mikro evlerde yaşam!

Dünyanın en pahalı şehirlerinden olan Hong Kong, vatandaşlarına dram yaşatıyor. 8 milyon nüfusu olan kentin sadece yüzde 7'lik bölümü konutlar için ayrılmış. Ev fiyatlarındaki pahalılık da insanları mikro evlerde yaşamaya mecbur bırakıyor...

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam başladı!

Muğla Bodrum'da Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Yalıkavak'ta yaşam başladı. Ayrıca, projeden ev almak isteyenlere peşinde yüzde 25 indirim ve 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Taş evlerde yaşam Haberi

Taş evlerde yaşam

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Zerdali Köyü'nde oturanlar, 3 asır önce atalarının inşa ettikleri taş ve kayaçlardan yapılan evlerde yaşamını sürdürüyor. Merkeze 20 kilometre uzaklıktaki 25 evde 90 kişi yaşıyor. Bahçedeki tuvaletlerde, ahırlara kadar her şeyin taş olduğu mimarilerde yaşayan köylüler taş evlerin beton evlerden daha sağlıklı olduğunu söylüyor.


Çanakkale Bayramiç kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki 25 hanede 90 kişinin oturduğu Zerdali Köyü sakinleri, 3 asır önce atalarının taş ve kayaçlardan yaptığı özel evlerde yaşıyor.Bahçelerindeki tuvaletlerden hayvanların barınaklarına kadar her şeyiyle taştan olan evler, mimarisiyle hayran bırakıyor. Bayramiç kent merkezine göçen gençlere rağmen köyün yaşlıları, betonarme evlere göre konutlarının daha sağlıklı olduğunu söyledi. Köy sakinleri, ata yadigarı evlerde yaşamaktan mutlu olduklarını vurguladı. Köyde 20 yıldan bu yana eşi Cahit Tuna ile...