19 / 05 / 2024

Taş Kesim Merkezi

Taş Kesim Merkezi

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Ziraat Bankası İstanbul Finans Merkezi'ne ilk taşınan olacak!

Merkez üssü Ankara'da bulunan Ziraat Bankası Haziran'da İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Temmuzda AVM'leri günde yaklaşık 4 milyon kişi ziyaret etti!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Altaş, "Vatandaşlarımız, başta 'pandemi merkezi' gibi gösterilen alışveriş merkezlerinin sokaktan, pazardan, çarşıdan daha güvenli olduğunu anladı." dedi.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Merkez Bankası, İstanbul Finans Merkezi'ne taşınacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Uysal, "İstanbul Finans Merkezi'nde yerimiz var. Bazı birimlerimizin İstanbul'a taşınması konusunda çalışmalara başladık" dedi...

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Taş Kesim Merkezi Haberi

Taş Kesim Merkezi

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor. 12 Ağustos 2014 tarihinde açılışı yapılacak olan merkez ile Türkiye, en modern ve en büyük taş kesim merkezine kavuşacak. Bir yandan Türkiye'nin ihracat kilogram değerini arttıracak olan merkezde bir yandan da taş kesim eğitimi verilecek olan engelli vatandaşlarımız ekonomik ve sosyal yaşama kazandırılacak.


Mücevher İhracatçıları Birliği’nin; İstanbul Kuyumcular Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İşitme Engelliler Federasyonu ile ortaklaşa hayata geçirdiği ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteklediği “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim  Merkezi” ile başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki diğer dezavantajlı gruplara değerli taş kesimi öğretilecek. Böylece hem toplumdaki...