28 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.



Uzun yıllardır inşaat çalışmaları devam eden İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde nihayet sona gelindi. İstanbul’un Londra, New York gibi merkezler ile rekabet edebilmesi amacıyla hayata geçirilen projede inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, kamu bankaları da taşınma hazırlıkları içerisinde.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İFM’de bankaların yanı sıra sermaye piyasaları kuruluşları, katılım finans şirketleri, potföy yönetim şirketleri ve sigorta şirketleri gibi çok geniş bir yelpazede hizmet veren bütün finans kuruluşları tek bir çatı altında buluşacak. İstanbul Finans Merkezi’nde; Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Türkiye Sigorta ve İŞ GYO ofislerinin yer alacağı belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön