15 / 05 / 2024

taş ocağı için açılan SİT alanında mezar bulundu

taş ocağı için açılan SİT alanında mezar bulundu

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde DSİ tarafından yeni kurulacak baraj inşaatı için açılması kararlaştırılan, ancak köylülerin karşı çıktığı taş ocağında çalışmalar sırasında tarihi eser ve mezarlar ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

Stresli bir süreçten keyifli taşınma deneyimi için 10 Adım!

Taşınma süreci herkes için stresli bir deneyim olabilir. Ancak doğru planlama ve hazırlık ile bu süreci keyifli hale getirebilirsiniz. İşte size 10 adımda sorunsuz bir taşınma için ipuçları...

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı açıklamada, İzmir'de nakliye firmalarının depremde hasar görmüş binalardan taşınma için alacakları ücretlerin sabitlendiğini belirtti.

Amasya Taşova için acele kamulaştırma kararı!

Amasya ili Taşova ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'daki taşınmazlar için özelleştirme ihalesi düzenlenecek!

Adana'da bulunan taşınmazlar için özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi perşembe düzenlenecek.

Osmaniye için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye ili Kadirli ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun ve Rize'de taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı! 

Giresun ve Rize'de konut yapımı için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar İli sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

taş ocağı için açılan SİT alanında mezar bulundu Haberi

taş ocağı için açılan SİT alanında mezar bulundu

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde DSİ tarafından yeni kurulacak baraj inşaatı için açılması kararlaştırılan, ancak köylülerin karşı çıktığı taş ocağında çalışmalar sırasında tarihi eser ve mezarlar ortaya çıktı. Köylüler, uyarılara rağmen çalışmayı durdurmayan iş makinası operatörleriyle kavga ederken, olay yerine gelen jandarma taraflara müdahele ederek çalışmaları durdurttu. Müze Müdürlüğü ekipleri de bölgede inceleme başlattı. Jandarma yapılan incelemelerin ardından, iş makinelerinin çalışmasını durdurdu. İş makineleri alandan...