07 / 05 / 2024

Tasarım Bienali 13 Ekim 12 Aralık

Tasarım Bienali 13 Ekim 12 Aralık

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği bir ilk olan Tasarım Bienali yarın hayata geçiyor

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Son olarak ortaya çıkan yeni bir görsel cihazların detaylarını ortaya çıkardı. İşte son gelişmeler...

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

Done İs A Noun İstanbul İthalat İhracat Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Done İs A Noun İstanbul İthalat İhracat Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mohammad Masr Alrobaıan tarafından 13 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Türk mimarlar Londra Tasarım Bienali'nde çıkarma yapacak!

Türkiye’nin önemli iki mimarlık firması eylülde Londra’da tasarımlarıyla adlarından söz ettirecek. Autoban, ‘Tasarımla Ütopya’ temalı, ilk kez gerçekleşecek Londra Tasarım Bienali’ne, İKSV’nin desteğiyle, dilek ağacından ilham alan ‘Dilek Makinesi’ projesiyle katılıyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

Muğla'da kentsel tasarım proje çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Şube Müdürleri, 13 ilçe belediyesi yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen kentsel tasarım proje çalıştayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi 13-14 Kasım'da!

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu.

Tasarım Bienali 13 Ekim 12 Aralık Haberi

Tasarım Bienali 13 Ekim 12 Aralık

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın gerçekleştirdiği İstanbul Tasarım Bienali 13 Ekim 12 Aralık tarihleri arasında Galata Özel Rum İlköğretim Okulu ve İstanbul Modern'de gezilebilecek. Türkiye'nin ilk Tasarım Bienali'nin resmi açılış töreni önceki gün Galata Özel Rum İlköğretim Okulu'nda yapıldı

Kentsel tasarım, mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, grafik tasarım, moda tasarımı, yeni medya tasarımı gibi başlıca alanlar ve ilgili tüm yaratıcı ürün ve projeleri kapsayacak İstanbul Tasarım Bienali’nin küratörleri Emre Arolat ve Joseph Grima.

46 ülkeden 300'e yakın tasarımcı ve mimarın 'Kusurluluk' ilkesini kendi bakış açılarıyla yorumladıkları iki sergide, 100'ün üzerinde proje yer alıyor. 12 Aralık tarihine kadar kentin farklı yerlerine de yayılacak olan Tasarım Bienali İstanbul'u tasarım kenti haline...