01 / 05 / 2024

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Son olarak ortaya çıkan yeni bir görsel cihazların detaylarını ortaya çıkardı. İşte son gelişmeler...



Akıllı telefon pazarının lider markalarından Xiaomi, çok yakında en yeni amiral gemisi serisi Xiaomi 13'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Fakat güvenlik konusunda sıkıntılar çekiyor. Şimdiye dek sır gibi saklanılmaya çalışılan cihazlarla ilgili şirketin bilgisi dahilinde olmadan birçok  sızıntı ortaya çıktı. Hatta geçtiğimiz günlerde serinin Pro modeli kanlı canlı görüntülendi ve ön tasarımı da büyük ölçüde açığa çıktı. Bugün bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Serinin ön ve arka tasarımları apaçık ortaya çıktı.

Xiaomi 13 tasarımı sızdırıldı!

Kısa süre önce sızdırılan yeni bir poster Xiaomi 13 serisinin tasarımlarını büyük ölçüde gözler önüne serdi. Bu görsel henüz şirket tarafından doğrulanmadı ama Pro modelle ilgili ortaya çıkan sızıntının hemen sonrasında paylaşılması ve ilk sızıntıyı doğrulaması da gerçek olduğu yönündeki iddiaları büyük ölçüde kanıtlar nitelikte.

Görsele bakıldığında ise Xiaomi 13 Pro‘nun kavisli ve standart modelin düz bir ekranla kullanıcı karşısına çıkacağı görülüyor. Aynı zamanda her iki modelin de sağ tarafında ses açma kapama ve güç düğmesi bulunuyor.


Geri Dön