03 / 05 / 2024

tasarım fuarı alfemo

tasarım fuarı alfemo

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman,fuarda bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.

Artella, 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünleriyle boy gösterdi!

Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 38.Yapı Fuarı'nda yeni tasarım ürünlerimizi, 14 nolu salon, 441 nolu standında sundu.

ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

ETMK desteği ile düzenlenen ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçlandı. Asansör İstanbul Fuarı kapsamında uluslararası ölçekte düzenlenen tasarım şöleninde, bu yıl bina dışından asansör çözümleri yarıştı.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

A Tasarım, Ankara'nın çehresini değiştiriyor!

A Tasarım Mimarlık, Atakule Alışveriş merkezinin yenilenmesi başta olmak üzere 'Hızlı Tren Garı' ve 'Uluslararası Fuar Merkezi' gibi Başkent'te simge olmaya aday projelere imza atıyor.

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Fuar Stand Uygulamaları Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

tasarım fuarı alfemo Haberi

tasarım fuarı alfemo

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman, bu fuarda, dünyaca ünlü markaların arasında bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi. İhracat Müdürü Serkan Duman, şöyle devam etti:

"İSaloni Milano, dünyanın en büyük ve prestijli mobilya ve tasarım fuarıdır. Finansal güç ve marka değeri açısından kapsamlı, uzun değerlendirmeler sonrasında özenle seçilen markalar...