22 / 07 / 2024

tasarım kıyı tasarım projesi

tasarım kıyı tasarım projesi

Yeni kıyı tasarım projesi kapsamında Birinci Kordon 'da yenilen kaldırımlarda özgürce yürüyen, buralarda Körfez manzarasını seyredip, hatıra fotoğrafı çektiren İzmirliler, burasının yeni halinin keyfini çıkarıyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde bir aşama daha tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 100 dönüm alanda gerçekleştirdiği ve kentlilerin büyük beğenisini toplayan Bayraklı kıyı düzenleme çalışmalarında ikinci etabın açılışı bugün gerçekleştirilecek.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı kıyılarının yeniden tasarlanacağı İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi”nde sıra Bayraklı'ya geldi.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'e tramvay ve kıyı tasarım eleştirisi!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alpaslan ve yönetim kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yapımı devam eden Konak ve Karşıyaka tramvayları ve Kıyı Tasarımı projelerini eleştirdi.

İzmir'deki kıyı tasarım çalışmaları ne durumda?

Kıyı tasarım çalışması yapılırken, denizle kent arasına demirden set çekildiğini ve projenin aylardır ilerlemediğini söyleyen Doğan, "Başkan Kocaoğlu ve bürokratları başarısızlıkta sınır tanımıyor"dedi

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasına yönelik “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdürüyor

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde iskeleler tamam!

Kent belleğinde yer etmiş nostaljik ahşap iskeleleri yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde ayrı temalarda tasarlanmış 5 ahşap iskelenin yapımını tamamladı.

İzmir Bostanlı Deresi'nin kıyıları yenileniyor!

İzmirlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez'i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen "İzmirdeniz- Kıyı Tasarım Projesi" kapsamında, sıra, Bostanlı Deresi ve yakın çevresine geldi.

2001 yılında Kadıköy-Bostancı tramvay hattı yatırım programına alınmış!

2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy-Bostancı tramvay hattını yatırım programına almış. Tramvayla minibüs caddesindeki sorunu çözmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, raylı sistemin Maltepe'ye kadar uzatılmasını planlamış.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım bilgilerine göre proje, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde yükseliyor.

Elazığ Sivrice Gözeli Köyü SST inşaatı yapımı ihale edilecek!

Elazığ Sivrice Gözeli Köyü SST İnşaatı yapım işi 22 Haziran 2015 günü saat 14:00'de ihale edilecek.

tasarım kıyı tasarım projesi Haberi

tasarım kıyı tasarım projesi


İzmir Birinci Kordon'da, yeni kıyı tasarım projesiyle, yıllardır Pasaport İskelesi ve Konak Pier arasındaki seyir teraslarına konulan, masa, sandalye ve şemsiyeler kaldırıldı.


Yeni kıyı tasarım projesi kapsamında düzenlenen seyir terasları rengarek çiçeklerle süslenirken, Birinci Kordon'da yenilen kaldırımlarda özgürce yürüyen, buralarda Körfez manzarasını seyredip, hatıra fotoğrafı çektiren İzmirliler, burasının yeni halinin keyfini çıkarıyor. Vatandaşlar, yıllardır masa ve sandalye işgali altındaki seyir teraslarının bu haliyle daha güzel olduğunu...