05 / 05 / 2024

tasarım küvetler 2016

tasarım küvetler 2016

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

2016 yılının mekan tasarım trendleri!

2016 yılında belirli tasarım anlayışının devam etmesinin yanı sıra daha cesur tasarımlar ve sakin, canlı renkler öne çıkıyor. Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri’nin Kurucularından Selen Selviler Özüekren'den, 2016 yılının tasarım trendleri...

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

Yalova'nın köylerine 2016'da 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nın başvuruları başlıyor!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi 13-14 Kasım'da!

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Dekorist Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi, Tuğba Doğan ve Yusuf Çelebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Kadir Sokak Silanoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasına yönelik “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdürüyor

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

Algedra Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Algedra Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohab Mohaamad Ayoub Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

tasarım küvetler 2016 Haberi

tasarım küvetler 2016

Kısa günler, uzun geceler; kış aylarında ışığı ve sıcağı özleriz. Kendimizi rahat hissettiğimiz, ısınıp rahatlayabileceğimiz sığınaklar ararız. Uzun akşamlarda soğuktan ve ıslaktan uzaklaşmaya imkan veren, duyusal bir molaya uygun yerler. Ya da pilimizi şarj etmek için biraz "kış uykusuna" yatmak isteyebiliriz. Mesela kuzeyde sıcacık bir dağ evi. Ya da evde, kendi banyomuzda tek başımıza.


Evde, küvette mola

Kışın, ışık ve sıcak vücudumuz için temel önem taşır ve konforumuzu ciddi biçimde arttırır. Mesela içimizi ısıtan yoğun bir bitki çayı, yumuşacık battaniyeler ya da sıcak bir banyo. Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir. Bunu, hem baş için hafifçe kıvrımlı kısımda, hem de malzeme seçiminde görebilirsiniz. Küvet, DuraSolid...