19 / 05 / 2024

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adres

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adres

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 5 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Jun Young Yun Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adres Haberi

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adres

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Jun Young Yun Müdürlüğü'nde kuruldu.


Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;A-MİMARLIK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurtdışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...