03 / 05 / 2024

Tasarruf AŞ alternatif çözüm

Tasarruf AŞ alternatif çözüm

Tasarrufa dayalı finansman sektörüne 2019 yılında 15’e yakın şirket katıldı. Tasarruf AŞ, ev sahibi olmak isteyenlere alternatif çözümler sunuyor.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!

Fuzul GYO, İkitelli'de yer alan 2 adet arsayı 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı. İşte ayrıntılar...

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Kanal İstanbul'a alternatif finansman modeli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul için alternatif finansman modelleri geliştirildiğini dile getirdi.

BDDK, 35 tasarruf finansman şirketinin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), dün itibarıyla tasarruf finansman şirketlerinden 23'ünün tek başına, 12'sinin ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere toplam 35 şirketin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Tasarruf AŞ alternatif çözüm Haberi

Tasarruf AŞ alternatif çözüm

Tasarruf AŞ, ev sahibi olmak isteyenler için alternatif çözümler sunuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'de geçtiğimiz yılın son 6 ayında faiz oranlarının yükselişinin gayrimenkul ve otomotiv sektöründe durağan yönlü bir etki oluşturduğu kaydedilerek, tasarrufa dayalı finansman sektörünün ivme kazanmasının durgunluk etkisini bir nebze olsun düşürdüğü açıklandı.

Tasarrufa dayalı finansman sektörüne 2019 yılında 15’e yakın şirketin katıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"2020 yılında da bu artış devam edecek gibi görünüyor. 2019 yılında sektöre 'merhaba' diyen şirketler arasında Tasarruf AŞ, HDI Sigorta ve Turkcell dijital iş servisleri ile yaptığı çözüm ortaklığı ile tüm şirketlerin dışında büyük fark oluşturdu. Müşterilerinin beklentilerini karşıladı ve yeni bir müşteri grubunu da sektöre kazandırdı. Tasarruf AŞ, küçük ödeme seçenekleri bulunan kampanyaları, müşterilerinin ödemelerini sigorta ile teminat altına alan Tasarrufum Güvende...