05 / 05 / 2024

Tasarruf AŞ kimin

Tasarruf AŞ kimin

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, "Müşterilerimize her zaman güven çatısı altında hizmet sunmak en önemli önceliklerimiz arasında" diye konuştu...

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!

Fuzul GYO, İkitelli'de yer alan 2 adet arsayı 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı. İşte ayrıntılar...

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

BDDK, 35 tasarruf finansman şirketinin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), dün itibarıyla tasarruf finansman şirketlerinden 23'ünün tek başına, 12'sinin ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere toplam 35 şirketin intibak başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Tasarruf AŞ kimin Haberi

Tasarruf AŞ kimin

Giderek artan müşteri ve şube sayısıyla faizsiz finansman sektöründe kendine yer edinen Tasarruf AŞ'nin, ocak ayında 13'üncü şubesini Ümraniye’de açtığı bildirildi.

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, Tasarruf AŞ’nin iki yeni kampanyasının  21-29 Şubat'ta projeye dahil olan müşteriler için geçerli olacağını belirtti ve şunları söyledi;  

"Kampanyalardan ilki, En Kısa Ay En Hızlı Teslim Kampanyası, Tasarruf AŞ’nin bireysel planları ile araba sahibi olmak isteyen müşteriler için hazırlandı. Kampanya belirli bir proje bedeli aralığındaki araç sahibi olmak isteyen müşteriler için mevcuttan daha erken teslim süresi ve daha uygun hizmet bedeli imkanı sunuyor. İkinci kampanya ise Şubat Kampanyası, Tasarruf AŞ’nin hem ev hem de araba sahibi olmak isteyen müşterine sunduğu, farklı alternatif erken teslim avantajlarını barındırıyor. Bu kampanyada çekilişe katılmak isteyen müşteriler...