06 / 05 / 2024

Taşbaşı

Taşbaşı

Siirt’in önemli doğal alanların başında gelen Botan Çayı yakınlarındaki Taşbaşı mesire alanının baştan sona düzenleneceği belirtildi. Dicle Kalkınma Ajansı’na sunulan projenin kabul edildiği ifade edildi.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...

Ücretsiz ulaşımdan yararlanmak isteyenlere duyurulur! Uygulama 1 Ocak’ta başlıyor!

İstanbullulara uzun süredir yapılan duyurunun son günlerine gelindi. Yeni uygulama 1 Ocak’ta başlayacak. İşte detaylar!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbul'da ucuz konut fırsatı! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri Alipaşa projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

Kira geliri elde eden herkesi ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor!

Gelir vergisi beyan dönemi 1 Mart'ta başlıyor. Peki kira geliri beyannamesinde neler önemli? İşte detaylar...

Fikirtepe'de teslimler Ağustos'ta başlıyor!

Şile'de incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında teslimlerin Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi. 

TOKİ Rize Güneysu başvuruları 11 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvurular 11 Ocak'ta başlıyor.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Ocak'ta başlayacak!

Nakdi Ücret Desteği aralık ayına ilişkin ödemelerinin 8 Ocak'ta başlayacağı bilgisi verildi.

Taşbaşı Haberi

Taşbaşı

Siirt’in önemli doğal alanların başında gelen Botan Çayı yakınlarındaki Taşbaşı mesire alanının baştan sona düzenleneceği belirtildi.


Konu ile ilgili bilgi veren Siirt eski milletvekili Osman Ören, Taşbaşı’nda bir mesire alanı yapmak için Dicle Kalkınma Ajansı’na sunulan projenin kabul edildiğini bildirdi. Taşbaşı’nın restorasyon çalışmasının kabul edildiğini aktaran Ören, "İl Özel İdaresi proje ekibi tarafından hazırlanan mesire alanı projesi yapılan teknik ve mali değerlendirmeler sonucunda 33 proje arasından başarılı bulundu. Desteklenmesi yönünden karar verilmiştir" dedi.


İl Özel İdaresi proje ekibinin hazırladığı Taşbaşı mesire alanı projesinin Dicle Kalkınma Ajansı’na sunulan 33 projenin içinde yer alıyor. Taşbaşı mesire projesinin alanda güvenlik çemberi, halkın aileleriyle dinlenebileceği kamelyalar ve seyir alanı ve botan çayını gözlemleyen geniş bir balkon yapılacak.


Hürriyet...