30 / 04 / 2024

Taşdelen İnşaat dekorasyon

Taşdelen İnşaat dekorasyon

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Yenigül tarafından kuruldu.

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mındcube Dizayn Mimarlık İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mesut Taşcı tarafından kuruldu.

Reaktan İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reaktan İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İlhami Oktay tarafından kuruldu.

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acb Otomotiv İnşaat Dekorasyon Elektrik Elektronik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Özak ve Hilmi Can Özkan ortaklığında kuruldu.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Gizli tarafından kuruldu.

Parima Property Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parima Property Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Afaf Qashqash tarafından kuruldu.

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Jouma Jajoul ve Nedal Amın Y.A. ortaklığında kuruldu.

Semirgin İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semirgin İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Semirgin tarafından kuruldu.

Taşdelen İnşaat dekorasyon Haberi

Taşdelen İnşaat dekorasyon

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu. Ayrıca siteye ait 500 m2 kapalı alanda spor salonu, çocuk parkı,2 adet büyük ve 2 adet çocuk havuzu, 24 saat güvenlik hizmetleri bulunuyor.


Evler hakkında bilgi veren Taşdelen İnşaat'ın sahibi Yusuf Taşdelen, “Brüt 157 metrekare olan daireler, net 127 ile 137 metrekare alana sahip. Geniş odaların yanı sıra 2 adet balkona da sahip olan dairelerin 3+1 olarak tasarlandığını her dairede özel dekorasyon uygulandığını 2 adet banyo, WC, mutfaklarda 3’lü ankastre seti , 2 adet klima ve merkezi ısıtma sistemi ile doğalgaz sistemi bulunmakta. Odalarda laminat parke, ıslak zeminler seramik ve...