18 / 05 / 2024

Tasgül aş

Tasgül aş

1967 yılında inşaat malzemesi toptan ticareti ile sektöre adım atıp2 008 yılında çelik hasır üretimine bağlayan Tasgül, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) gerçekleştirdiği fabrika yatırımıyla beton yapı elemanları üretimine başladı

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Alışveriş merkezleri açılışa hazırlanıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle 21 Mart tarihinde kapılarını kapatan alışveriş merkezleri (AVM) yeniden açılışa hazırlanıyor.

Perakende markaları tedbirli açılışa hazırlanıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını çerçevesinde mağazalarını kapatan markalar tedbirli açılışa hazırlanıyor.

Lübnan'da kirasını ödeyemeyen inşaat işçisi böbreğini satılığa çıkardı!

Milyonlarca kişinin açlık tehdidiyle karşı karşıya kalacağının belirtildiği Lübnan'da Ködeyemeyen bir inşaat işçisi de böbreğini satılığa çıkardı.

Stok sorunu yok! Fırsatçılığa izin vermeyeceğiz!

İstanbul Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Güzeldere, "İstanbul'daki halkımızın tamamına hitap eden 2 bine yakın marketimizde fiyat artışlarına ve fırsatçılığa izin vermeyeceğiz. Ülkemizde yeterli ürün vardır ve stok sorunu yoktur." dedi.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Milli Emlak'ta kira süresi 10 yılı aşamaz!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Milli Emlak'ta kira süresinin 10 yılı aşamayacağını söyledi. 

Sedat Altınay: Bankalar emlakçılığa soyundu!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Bankalar emlakçılığa soyunurken, bizde herkes kendi işini yapsın diyoruz. Bankalar ellerinde bulunan gayrimenkulleri bizlere versin bizlerde onların satışı gerçekleştirelim” dedi.

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nin emlakçılığa getirdikleri ve götürdükleri!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğin emlakçılığa getirdikleri ve götürdüklerini kaleme aldı....

Tasgül aş Haberi

Tasgül aş


Tarsus'ta 1967 yılında inşaat malzemesi toptan ticareti ile sektöre adım atıp, ardmdan 2008 yılında çelik hasır üretimine başlayan Tasgül Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) gerçekleştirdiği fabrika yatırımıyla beton yapı elemanları üretimine başladı. Yeni hizmet alanlarında Ar-Ge çalışmalarını sürdüren firma, ısı yalıtımına yönelik yeni bir duvar bloğu üretimine hazırlanıyor. Bu üretimin gelecek yıl hayata geçmesinin ardından Tasgül, bu alanda da ihracata başlama hedefinde. 


İyi bir yıl geçirdiklerini, bu dönemde yeni yatırımlara imza attıklarını ve farklı iş kollarına açddıklanm anlatan Tasgül Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tasgül, MTOSB'de 3 bini kapalı toplam 30 bin metrekare alanda beton yapı elemanları üretimine başladıklarım söyledi. Burada kilit parke taşı, bordür ve yağmur oluğu ürettiklerini kaydeden Tasgül, "Bir de yeni bir duvar malzemesi üzerinde Ar-Ge çalışmalarımız...