28 / 04 / 2024

Taşhanda restorasyon

Taşhanda restorasyon

Vezirköprü'de, 29 Eylül 2014'te çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 400 yıllık tarihi Taşhan'da, restorasyon çalışmalarına başlanacak.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Yenigüç Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yenigüç Restorasyon Limited Şirketi Esenyurt'ta Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Gfb Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gfb Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Taşkesen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ersin Gürbüz tarafından kuruldu.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

Valdos Yapı Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Valdos Yapı Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Dalgıç tarafından kuruldu.

Uzunköprü'deki tarihi taş köprünün restorasyonu TBMM'de!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarının ne zaman biteceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taşhanda restorasyon Haberi

Taşhanda restorasyon

Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Şahin ve teknik ekipler ile restorasyonu yapacak yüklenici firma yetkilileri, Taşhan'da inceleme yaptı. İncelemenin ardından tarihi Taşhan, restorasyon yapılmak üzere imzalan protokolle yüklenici firmaya teslim edildi.



Kaymakam Kaşıkçı, "Bugün yüklenici firmaya teslim ettiğimiz 400 yıllık tarihi Taşhan, 400 gün gibi sürede restorasyonu tamamlanarak o eski güzel günlerine geri dönecektir" dedi.

Restorasyon çalışmalarının yaklaşık 300 milyon Türk lirasına mal olacağını belirten Ali Şahin ise Osmanlı döneminden kalma tarihi Taşhan'ın, yangından önce Vezirköprü'nün sembol eserlerinden biri. İnsanlar gelen misafirlerini buraya getirir gezdirirdi. Yüklenici firma en kısa zamanda şantiyesini kurarak inşaat çalışmalarına başlayacak. Bu güzel eserimizi halkımıza yeniden kazandıracağız" diye...