19 / 05 / 2024

taşınma ticaret merkezi

taşınma ticaret merkezi

emlakçılığın kurallarını yeniden belirleyen taşınmaz ticareti hakkında yönetmelik ve yaptırımlar anlatıldı.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

TOKİ'den Trabzon'a 278 yeni konut ve ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Araklı İlçesi, Özgen Mahallesi 278 Konut ve 3 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 218 konut ve 1 ticaret merkezi!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çardak'a konut ve ticaret merkezi!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Havaalanı’na taşınma bu gece başlıyor!

İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma için saatler kaldı. Yeni havalimanı hem transit yolcu taşımacılığının hem de çevresinde kurulacak serbest bölgeyle ticaretin merkezi olacak.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

TOKİ Eskişehir Çankaya Ticaret Merkezi tamamlama ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi'nin inşaat tamamlama işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Meram Ticaret Merkezi'ndeki dükkan ve ofisler satışta!

Meram Belediyesi Hizmet Binası yanında hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Ticaret Merkezi’ndeki ofis ve dükkanlar ihale usulüyle satışa çıkarılıyor.

İran Global Türk Ticaret Merkezi Ağustos'ta açılacak!

Türkiye’nin yurt dışına açmayı planladığı ticaret merkezlerinden ilki İran’da açılacak. Ağustos'ta hizmete alınması planlanan Tahran-Garadj yolu üzerindeki Global Türk Ticaret Merkezi'nde yer almak isteyen firmalar Haziran sonuna kadar başvurabilecek.

taşınma ticaret merkezi Haberi

taşınma ticaret merkezi

Aliağa Sera Cafe’de oplantıya, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Mesut Güleroğlu, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa’da emlakçılık yapan esnalar katım gösterdi. Aliağa Ekspres Gazetesi'nde yer alan habere göre; oplantıda emlakçılığın kurallarını yeniden belirleyen taşınmaz ticareti hakkında yönetmelik ve yaptırımlar anlatıldı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Mesut Güleroğlu, yönetmelikte yapılan değişiklikle yeniden belirlenen kural ve kaidelerle artık herkesin emlak alım satımı yapamayacağını söyledi. Mesleki yeterlilik belgesinin emlak alım satımı yapan esnaf için zorunlu hale geldiğini belirten Güleroğlu , “Bu yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren oda kaydı ve vergi dairesine kaydı olan arkadaşlarımız bu yönetmeliğe tabii olacaklar. 5 Haziran öncesinde oda ve vergi kaydı bulunan arkadaşlarımız ise bu konuyla alakalı haklardan yararlanacaklar” dedi.

Başkan Mesut Güleroğlu başvuruların internet üzerinden...