09 / 05 / 2024

Taşkar Gayrimenkul adres

Taşkar Gayrimenkul adres

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Oppo Reno 8T görücüye çıktı! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Oppo, Reno 8T 5G modelini duyurdu. Mükemmel maliyet performansına sahip bir model 10 Şubat'ta karşımıza çıkacak. Detaylar için tıklayınız...

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Türk Lirası mevduatına bir destek adımı daha! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı

Hükümetin liralaşma politikası kapsamında atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. 20 Aralık'ta çıkarılan Kur Korumalı Mevduat, Gelire Endeksli Senet, Türk lirası kredi kullanımında döviz limiti sınırlaması adımlarından sonra şimdi TL mevduatlarına uygulanan stopaj indirimlerinin süresi uzatıldı.

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Statik Gayrimenkul Geliştirme tarafından kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Tokat'ta satılık 62 gayrimenkul!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta yer alan 62 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller, Merkez, Almuş, Erbaa, Pazar, Reşadiye, Turhal ve Zile'de yer alıyor.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Yabancıya konutta fiyat oyunu: Yeni düzenleme kapıda!

Yabancıların karşılaşması ihtimali yüksek fiyatlandırma için getirilen değerlendirme raporu zorunluluğunda oluşan yüksek fiyat oyununa karşı gayrimenkul değerlendirmeleri artık tapu daireleri tarafından yönlendirilen uzmanlar tarafından yapılacak.

Taşkar Gayrimenkul adres Haberi

Taşkar Gayrimenkul adres

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Aydınlar Mahallesi...