30 / 04 / 2024

Taşlıca Köyü 2b arazileri

Taşlıca Köyü 2b arazileri

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Taşlıca Köyü'nde 540 köylü, 6 yıl önce tapulu SİT arazilerinin Hazine adına kaydedilmesi nedeniyle mağdur oldu...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde faiz ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sonrasında yetkililer arasında kriz çıktı. Bu durumdan euro nasıl etkilenecek. Kıyıda köşede eurosu olanlar koşun bakın. Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 4 Kasım 2022 euro/TL kuru...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

Gaziantep Büyükşehir'den 9.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 100 bin 357,50 TL'ye satıyor.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Edirne'nin Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti mecliste!

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 6 yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları aralıkta yıllık yüzde 7,3 artışla son 6 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Taşlıca Köyü 2b arazileri Haberi

Taşlıca Köyü 2b arazileri


Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Taşlıca Köyü'nde 540 köylü, 6 yıl önce tapulu SİT arazilerinin Hazine adına kaydedilmesi nedeniyle mağdur oldu. Ellerinde ekecek arazi kalmayan köylüler, perişan olduklarını belirtip, SİT alanı olarak kalsa da tapulu arazilerinin kendilerine verilmesini istedi.



Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Taşlıca Köyü'nde 540 köylü, 6 yıl önce tapulu SİT arazilerinin Hazine adına kaydedilmesi nedeniyle mağdur oldu. Ellerinde ekecek arazi kalmayan köylüler, perişan olduklarını belirtip, SİT alanı olarak kalsa da tapulu arazilerinin kendilerine verilmesini istedi.


Marmaris'e 55 kilometre uzaklıktaki Taşlıca Köyü'nde, 2004 yılından önce kadastro geçti ve herkese arazisi Arkeolojik SİT alanı içinde olsa da tapusu verildi. Fakat tapulara, SİT alanı olması nedeniyle içinde herhangi bir işlem yapılamaz şerhi konuldu. Aynı yıl, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nda...