18 / 05 / 2024

taşlık arsası

taşlık arsası

1935 yılında Maçka Mezarlığı ile Taşlık arasındaki 7 bin 481 metrekarelik arsa Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış. Abdülaziz'in yaptıramadığı Aziziye Cami'nin arsasına 70 bin lira kıymet konmuş.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

1935 yılında Taşlık arsası satılacak!

1935 yılında Maçka Mezarlığı ile Taşlık arasındaki 7 bin 481 metrekarelik arsa Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış. Abdülaziz'in yaptıramadığı Aziziye Cami'nin arsasına 70 bin lira kıymet konmuş.

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yeşil, Coşkun Akdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Gençoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Tayfun Polat Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Velit Doksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Fatih, Fındıkzade'de kuruldu.

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Çeşme İşhanı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi, Emrah Güler Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi, Bayram Dağ Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

taşlık arsası Haberi

taşlık arsası



Taşlık arsası


Burada bir havuz ve bahçe yapılacak, bir kısım arsa da satılacak


   Maçka Mezarlığı ile Taşlık arasındaki arsa, Emlak ve Eytam Bankası'na devredilmişti. Banka bu arsayı satılığa çıkarmak üzere 15 parçaya ayırmıştır. Yer 7.481 metre murabbaıdır. Burada yolların yapılması için lazım gelen yerler ayrılmıştır.

   Bankanın satacağı yere 70.000 lira kıymet biçilmiştir. Şimdi Taşlık denilen yerde, Abdülaziz zamanında inşasına başlanıp da padişahın tahtından indirilmesi üzerine yapısı yarıda kalan cami temelleri bulunuyor. Evkaf'a ait olan bu Taşlık, Belediye'ye devredilecek, orada mevcut sağlam temel taşlarından istifade olunarak büyük bir havuz vücuda getirilecek ve bunun ön tarafında denize bakan yer bahçe yapılacaktır. 

 ...