29 / 08 / 2024

Taşova TOKİ konutları 2018

Taşova TOKİ konutları 2018

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan konutlarının yapılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ konutları için toplanan aidatlar TBMM gündeminde!

TOKİ konutları için 2020 yılında toplanan aidatlar ile aidatlarını ödeyemeyen kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya Taşova için acele kamulaştırma kararı!

Amasya ili Taşova ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Amasya Taşova projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

Taşova TOKİ konutları 2018 Haberi

Taşova TOKİ konutları 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Amasya Taşova'da yeni konut projesi inşa edecek. Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, TOKİ Konutları için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun zamandır arsa sorunu nedeniyle TOKİ konutları projesini hayata geçiremedikleri ancak çalışmaların başladığı aktardı. 

Başkan Öztürk, "İlçe halkımızın da uzun zamandır beklediği TOKİ için uygun ve yeterli arsa yerinin belirlenmesi ve teknik çalışmaların da tamamlanması ile başvurumuzu yaptık.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından uygun bulunan başvurumuz, bundan sonraki aşamada ilgili idarenin teknik inceleme ve belediyemizin talep oluşturma çalışmaları ile devam edecek olup, en kısa zamanda hayata geçirilmesi planlanmaktadır."...