03 / 05 / 2024

Taştepe ve Akçadağda kentsel dönüşüm başlıyor

Taştepe ve Akçadağda kentsel dönüşüm başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı bölgesinde 220 hektarlık alanda uygulanan Kentsel Dönüşüm çalışmasının ardından, Taştepe bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ ilçesinde de 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor.

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Hurda kablo ve akü fiyatları şoke etti! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çok sayıda kişiyi doğrudan ve dolaylı olarak ilgilendiren inşaat malzemelerindeki fiyat artışı devam ediyor. Hurda kablo ve akü fiyatları görenleri şoke ediyor. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Salam 12 TL sosis 24.90 TL! Migros’ta sosis ve salam indirimini duyan akın ediyor! 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta sosis ve salam indirimini duyan akın ediyor! Paketli sosis ve salamlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimli satılıyor. Salam 12 TL sosis ise 24.90 TL’den satışta. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Migros'ta hangi akıllı saatler satışta? Dev marka akıllı bilekliğin fiyatı 69 TL! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ürkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Huawei'den Reeder'a birbirinden eşsiz cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 30 Temmuz 2022 fi

Taştepe ve Akçadağda kentsel dönüşüm başlıyor Haberi

Taştepe ve Akçadağda kentsel dönüşüm başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı bölgesinde 220 hektarlık alanda uygulanan Kentsel Dönüşüm çalışmasının ardından, Taştepe bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ ilçesinde de 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor.  Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından şimdi Taştepe ve Akçadağ bölgelerinde 2. Kentsel Dönüşüm dönemini başlatıyor.  Taştepe-Hanımınçiftliği bölgesinde yaklaşık 80 hektarlık alan ile Akçadağ'da 52 hektarlık alanda uygulanması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili teknik altyapı çalışmaları ihale edildi.  Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Battalgazi ilçesinde bulunan Taştepe-Hanımınçiftliği bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ'da da 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarının başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "615 yapının bulunduğu Taştepe-Hanımınçiftliği ile 268 yapının bulunduğu Akçadağ'da; hak sahipliliği değerleme formlarının hazırlanarak, halihazır haritaların güncellenmesi, değerleme formlarının hazırlanarak icmal listelerinin düzenlenmesi, kentsel...