01 / 07 / 2024

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.



Trendyol, Trendyol Yemek ve Trendyol Hızlı Market uygulamalarına yönelik yılın ilk 6 ayına ait veriler açıklandı. Yılın ilk yarısındaki verilere göre market, kasap, manav ve pet shop’lardan alış veriş yapan kullanıcılar en çok 17:00 ve 19:00 saatleri arasında sipariş verdi.

Trendyol Yemek’in son şampiyonu lahmacun, bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi yılın başından bugüne kadar en çok sipariş verilen lezzet oldu. Lahmacundan sonra en fazla siparişi  Adana  dürüm, tavuk döner, çiğ köfte dürüm ve pizza aldı. Yemeklerin yanında ise en çok ayran, gazlı içecekler, su  ve ice tea tercihi yapıldı.

İstanbul’un en çok sipariş veren semtleri Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Sarıyer, Kadıköy ve Üsküdar’ın tercihi lahmacun ve ayran ikilisinden oluştu. Yemeğin üstüne tatlı siparişi verenler ise waffle, profiterol, antep fıstıklı ekler, kazandibi ve soğuk baklavayı tercih etti.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

KAHVALTIDA SİMİT TERCİH EDİLDİ

Kahvaltılar için en çok tercih edilen ürün simit olurken, kaşarlı poğaça, kahvaltı tabağı, patatesli gözleme ve çikolatalı açma daha sonra tercih edilen ürünler oldu. En fazla sipariş verilen çorbalar; mercimek, ezogelin, tavuk suyu, yayla ve kelle paça olurken, deniz ürünlerinde en fazla hamsi tava, balık çorbası, ekmek arası hamsi, ızgara levrek ve ekmek arası uskumru tercih edildi.

İlk 6 ayda en çok tercih edilen atıştırmalıklar bisküvi, kraker, ay çekirdeği, cips, gofret oldu. Kahvaltıda en çok salam, peynir, sürülebilir çikolata ve yumurta siparişi verildi. En çok sipariş alınan ürünler ise sebze, meyve, çikolata, bisküvi, kraker, süt ve cipsten oluştu.

Trendyol Hızlı Market, hızlı teslimat ve randevu ile yapılan teslimat uygulaması, sipariş verenin bulunduğu semtin marketlerinden ve esnaflarından alışveriş imkanı, ürün çeşitliliği ve son 7/14/30 günün en uygun fiyatlı ürünlerini gösteren etiket kullanımıyla müşterilerin alışveriş deneyimini kolaylaştıran çözümler sunuyor.

 

 


Geri Dön