16 / 05 / 2024

taşyapı altunizade konakları fiyatları 2016

taşyapı altunizade konakları fiyatları 2016

13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Sur Yapı Exen Konakları 0.99 faiz oranı ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta! 

Sur Yapı Exen Konakları, ilk yıl 27 bin TL'den başlayan taksitler, 0.99 faiz ve yüzde 25 indirim fırsatıyla satışta. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Taşyapı İnşaat'a 467 milyon euro vergi harç istisnası!

Taşyapı İnşaat, geçtiğimiz yıl aralık ayına ilişkin, 467 milyon euro hizmet geliri için vergi, resim, harç istisnası belgesi aldı...

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çoban tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Taşyapı’dan dönüşüm mağdurlarına ihtarname!

Taşyapı 13 Şubat 2019’da 300’ü aşkın hak sahibine gönderdiği ihtarnameyle sözleşmeleri tek taraflı feshetti. Projeyi yapamadığı için kazanç ve prestij kaybı yaşadığını belirten firma masrafların faiziyle birlikte kendisine ödenmesini talep etti.

Sivas'ta yapı ruhsatı verilen konut sayısı yüzde 90 azaldı!

Sivas’ta yapı ruhsatı verilen daire sayısının geçen yılın ilk çeyreğine göre yaklaşık olarak yüzde 90 oranında düşüş yaşadığı açıklandı.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kapadokya'daki tek katlı taş yapı yıkıldı!

Kapadokya'da, peribacaları yakınında bulunan yapıların yıkımına devam ediliyor. Zelve Ören Yeri yakınında, inşaat halinde yer alan tek katlı taş yapı yıkıldı.

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Küçükkaya tarafından kuruldu. 

Ankara Mamak'ta yapılan inşaatlara ilişkin 4 soru mecliste!

Ankara Mamak'ta yapılan inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı... 

taşyapı altunizade konakları fiyatları 2016 Haberi

taşyapı altunizade konakları fiyatları 2016

5 ve 8 katlı 13 blok şeklinde yükselen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri 210 daireden meydana geliyor. 


Altunizade Koşuyolu Koru Evleri'nde 2+1 dairelerden, 6+2 dairelere kadar seçenekler sunuluyor. Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri'nde dairelerin metrekare fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.


30 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Altunizade Koşuyolu Koru Evleri'nde sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Altunizade Koşuyolu Koru Evleri kimin?


Altunizade Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı ve Selçuklu Turizm ve İnşaat tarafından inşa edildi.


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Altunizade Koşuyolu Koru Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Altunizade'de yer alıyor.  Proje 30 bin metrekare alanda hayata geçirildi.


Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim

Tel: 0 216 339 65 70

Web: http://www.tasyapi.com/

Pınar...