04 / 05 / 2024

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul davası son durum ne

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul davası son durum ne

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul'un Four Winds arasındaki davada mahkeme Birleşik Gayrimenkul'e ihtiyati tedbir kararı verdi.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Kardaş tarafından kuruldu.

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşan tarafından kuruldu. 

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Canbazlı tarafından kuruldu. 

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul davası son durum ne Haberi

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul davası son durum ne

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul'un Four Winds arasındaki davada mahkeme Birleşik Gayrimenkul'e ihtiyati tedbir kararı verdi. Bağdat Caddesi'ndeki İstanbul Bölge Meteoroloji arsası üzerinde inşa edilen Four Winds projesi için İstanbul 24. Asliye Hukuk Mahkemesi kararını açıkladı.


TURANLI: MAHKEME ZULME DUR DEDİ


Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı emrullah turanlı, Birleşik İnşaat’ın satış yapmasını durdurmak için dava açtıklarını söyledi. Turanlı, dava sonucunda 24. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından projedeki Birleşik Gayrimenkul’e ait bulunan bağımsız bölümler için davalar sonuçlanıp karar kesinleşinceye kadar ihtiyati tedbir kararı verildiğini belirtti.


Kararla ilgili olarak Emrullah Turanlı, mahkemenin yapılan zulme dur dediğini söyledi. Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu söyleyen Turanlı, "Mahkemeler geç karar veriyor ama doğru karar vereceğine inanıyorum. Şimdiye kadar 40 dava kazandım. Allahın izniyle diğer davalarıda inşallah kazanacağım. 600 Milyonluk...