04 / 05 / 2024

taşyapı turizm yatırımları

taşyapı turizm yatırımları

Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Türkiye'ye yabancıların gelmeye devam edeceğinden hiç kuşkum yok. O yüzden turizm yatırımlarımız da sürüyor. İstanbul'da 3 otel yatırımız var." dedi.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

taşyapı turizm yatırımları Haberi

taşyapı turizm yatırımları

Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Emrullah Turanlı, 15 Temmuz'da darbeyi önleyen telefonun, demokrasi müzesine konulması gerektiğini söyledi. “Demokrasi müzesini kurmaya ben talibim” açıklamasını yapan Turanlı'nın sorulara verdiği yanıtlar şöyle:


SİZCE YENİ TEHLİKE OLABİLİR Mİ?

Bu hainlerin tümü temizlenemeyebilir. Devlet içinde kalabilen ve gizlenenler, yine mücadele edeceklerdir. Bunlardan yılmamamız, mücadeleyi sürdürmemiz lazım. İş dünyası, halk, devlet yönetimi çok daha dikkatli olmamız lazım. Bu sahtekarlar yıllardır maddi durumu iyi olmayan çocukları toparladılar, bunlara ülke sevgisi ve eğitim vereceğine, bunların beynine başka sevgiler verdiler, memleketimizi bu hale getirdiler. Bu memleketin ayağa kalkıp yürümesi için tek bir yol var, o da hukuk devleti ve yatırımlardır.


EKONOMİDE BİR DURGUNLUKTAN SÖZ EDİLİYOR, VAR MI BÖYLE BİR ŞEY?

Başta darbe girişimi olmak üzere, son yıllarda yaşadığımız bazı olaylar, maalesef...