09 / 05 / 2024

Tatar Hırdavat Yapı iletişim

Tatar Hırdavat Yapı iletişim

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi kuruldu!

Storks Elektrik Elektronik Hırdavat Yapı Market Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Serap Demircanlı tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Tatar Hırdavat Yapı iletişim Haberi

Tatar Hırdavat Yapı iletişim

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Her türlü hırdavat,inşaat, yapı malzemeleri, orman ürünleri, elektrik ve elektronik ürünlerin alımını-satımını yapmak. 2- Her türlü hırdavat, inşaat ve yapı malzemelerinin, elektrik ve elektronik malzemelerinin, orman ürünlerinin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını almak veya vermek. 3- Şirket her türlü hırdavat, inşaat, taahhüt, dekorasyon ve tadilat işleri başta olmak üzere, bina, konut,prefabrik,ev, işyeri, fabrika, sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri gerek şirket gerekse gerçek ve tüzel kişiliklerle birlikte ortaklık yapmak suretiyle yapabilir. 4- Özel ve resmi dairelerin inşaat,tadilat,peyzaj ve dekorasyon işleri için teklifler vermek, ihalelerine katılmak, dekorasyon, proje, iç mimari, çizim, donatım,...