18 / 05 / 2024

Tatar Yapı lansman

Tatar Yapı lansman

Tatar Yapı'nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkezi-homeoffice-loft konseptli projelerinin ilk halkası LoftUp/7.60 ve WorkUp /5.50 tanıtıldı. Projeler 190 milyon dolarlık değere sahip.

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı. Projedeki konutların fiyatları 670 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor...

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların fiyatları 749 bin TL'den başlıyor...

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Özak Göktürk'ün lansmanı yapıldı!

Özak GYO'nun yaşama değer katma felsefesiyle hayata geçireceği Özak Göktürk projesinin lansmanı yapıldı. Özak GYO Göktürk, 22 dönümlük, ormanlarla çevrili bir arazide inşa ediliyor. Projede toplam 157 konut bulunuyor...

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tatar tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

Tatar Yapı lansman Haberi

Tatar Yapı lansman

Tatar Yapı'nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkezi-homeoffice-loft konseptli projelerinin ilk halkası LoftUp/7.60 ve WorkU p /5.50 tanıtıldı. Projeler 190 milyon dolarlık değere sahip. 


Tatar Yapı'nın Loft konseptli projelerinin ilk halkası LoftUp/7.60 ve WorkUp/5.50 lanse edildi. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilecek projeler, mimarilerinin yanı sıra 7.60 metrelik tavan yüksekliğiyle adından söz ettiriyor. Projeler, 190 milyon dolarlık yatırım' değerine sahip. 


KUR SABİTLENDİ 

Lansman dönemi 30 Mayıs'a kadar geçerli olan projelerde lansman fiyatlarında kur 2.25'te sabitlenmiş durumda. Work Up 5,50 projesinin metrekaresi 2 bin dolar, Loft Up 7.60 projesinin metrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor. İnşa çalışmalarının başladığı projelerde, LoftUp/7.60 teslimi Mart 2016 olarak belirlenirken, WorkUp /5.50 teslimi ise Ekim 2015 olarak planlandı. 


6 adet serisi hedeflenen LoftUp/7.60 projesinde...