02 / 05 / 2024

tatar yapı tavan 2015

tatar yapı tavan 2015

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projeleri 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle öne çıkıyor.

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün tekrar zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Yeşil Yapı çıkarılmış sermayesini artırıyor!

Yeşil Yapı'nın 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanında olmak koşuluyla, toplam 232 milyon 707 bin 815 TL olan çıkarılmış sermayesinin artırılmasına karar verildi. 

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması yeniden gündeme gelebilir!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmezken son dakika açıklaması geldi. EPDK, akaryakıt satış fiyatlarında ‘makul olmayan kâr artışları tespit edilmesi halinde’ tavan fiyat uygulamasının yeniden gündeme gelebileceğini açıkladı.

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Ekin ve Gökhan Tatar ortaklığında kuruldu.

Akmerkez GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 5 yıl uzatılacak!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması için Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadiline ilişkin başvuru yapıldı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı onaylandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı onaylandı.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması amacıyla değiştirilmesine karar verildi. 

tatar yapı tavan 2015 Haberi

tatar yapı tavan 2015


İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projeleri 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle öne çıkıyor. 

Şirket 40 bin metrekare üzerinde plazalar, 45 bin metrekare alana ise ofis ve konut projeleri şeklinde geliştireceği Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50'den 190 milyon TL gelir...