28 / 04 / 2024

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.



Bloomberg HT’ye konuk olan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı ve iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı hakkında açıklamalar yaptı.

Nane, Türkiye ile BAE arasında enerji, ulaştırma, lojistik, e-ticaret, finans, turizm, savunma sanayii ve ileri teknolojiler gibi alanlarda 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalanması konusunu değerlendirirken de, yapılan bu anlaşmalarla iki ülke arasında ortak ticari yapılanma kurulduğunu ifade etti.

Türkiye ile BAE arasındaki ilişkilerin yeni bir döneme girdiğine dikkat çeken Nane, “Bu yapılanmanın ilk toplantısı da Eylül ayı gibi Türkiye’de yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BAE Devlet Başkanı Al Nahyan arasında gerçekleşen son görüşme ile bundan sonra yapılacak işlerin de temeli atılmış oldu” şeklinde konuştu.

ERCAN HAVALİMANI 10 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERECEK

Lefkoşa'da yapımı tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle resmi açılışı yapılan yeni Ercan Havalimanı hakkında değerlendirmelerde bulunan Nane, “Ercan, bizim ve Türkiye için çok önemli bir pazar. Ercan Havalimanı’nda açılışı yapılan yeni terminal yılda yaklaşık olarak 10 milyon yolcuya hizmet edecek. Yeni terminalle birlikte Kıbrıs’a gelecek olan yolcu sayısının daha da artarak Kıbrıs’ın ekonomisine büyük bir katkı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön