13 / 05 / 2024

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.



“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

TAVAN FİYAT ARTIŞI ÇOK ÖNCEDEN YAPILMALIYDI

İç hat uçuşlarda uçak bileti tavan fiyatları yüzde 43’lük bir artışla 1150 liradan 1650 liraya yükseltildiği yönünde haberler yayınlanmıştı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı belirtilen düzenleme sonrasında bazı firmalar yeni tavan fiyat üzerinden satış yapmaya başladılar. Bu konudaki görüşlerini de dile getiren Nane, “Geçen hafta dernek olarak yaptığımız ziyarette Sayın Bakan'ımıza bu konuyu gündeme getirmiştik. Geçen sene olduğu gibi bu sene de bir artışın hayata geçmesi gerekli bir konuydu. Aslına bakarsanız tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerekiyordu. Maliyetler sürekli olarak artıyor. Bu konuda daha duyarlı olunmalı” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön