27 / 04 / 2024

Tatil Bilir Turizm adres

Tatil Bilir Turizm adres

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Derya Günal Apık tarafından kuruldu. 

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Evren Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin ortaklığında kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ali Evren    Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İşbilir, Hüseyin Zengin, Mehmet Kesin ve Orhan Çelik ortaklığında kuruldu.

Tatil Bilir Turizm adres Haberi

Tatil Bilir Turizm adres

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Derya Günal Apık tarafından kuruldu. 

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
3.AMAÇ VE KONU TURİZM VE SEYAHAT a.Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusuyla ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemekve diğer hizmetlerinin yerini getirmek,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Feyzullah Mahallesi Havuzlar Sk.Vehbi Bey Apt.No:9/4...