04 / 05 / 2024

tatil hediye eden inşaat firmaları

tatil hediye eden inşaat firmaları

EgeYapı Group, Bağcılar'da yükselen Batışehir ve rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal'dan konut sahibi olan yatırımcılarını Maldivler'e gönderiyor

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Şimdiye kadar birçok kampanya sunan inşaat firmaları yeni kampanyalara tatil seçeneğini de ekledi...

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

O marketten tamı tamına 2 bin TL’lik hediye çeki! Son gün 28 Ağustos! Acele eden hediye çekini kapacak!

Birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlayan TEB, yeni kampanyasıyla geri döndü. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Migros’tan 2 bin TL’ye varan hediye çeki kazanacağını duyurdu.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank, yeni aya yeni kampanyalarla beraber girdi. Gezinomi ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında bin TL hediye edileceğini açıkladı.

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Halkbank'tan tatil planı yapanlara nefes gibi haber! Acilen bu para için bu adımları atmak gerek

Halkbank'tan tatil planı yapanları rahatlatacak bir adım geldi. Banka, gerekli adımları atan müşterilerine hediye ödemesi gerçekleştirecek.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Adli tatil ne zaman?

Dava süreçleri devam eden ve bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar adli tatil hakkında birçok soruyla karşı karşıya. Tatil döneminde dava süreçlerine ara verilirken vatandaş adli tatilde yargı süreçlerinin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Adli tatil ne zaman başlıyor? İşte adli tatil hakkında merak

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

Soyak Konforia'dan ev alana 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye!

Soyak Yapı imzası taşıyan Soyak Konforia'da ev alanlara 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye ediliyor. Proje iki blokta toplam 271 daireden oluşuyor..

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

tatil hediye eden inşaat firmaları Haberi

tatil hediye eden inşaat firmaları


EgeYapı Group, İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Bağcılar'da yükselen dev projesi Batışehir ve İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal'dan konut sahibi olan yatırımcılarını Malpler'e gönderiyor. EgeYapı Group'un Batışehir ve Pega Kartal projelerinden ev sahibi olan yatırımcılar için geçerli olan Sevgililer Günü'ne özel kampanyası 21 Şubat'a kadar devam...