27 / 04 / 2024

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.



Dört mevsim tatil olanağı sağlayan devre mülkler, ömür boyu tatil garantisiyle de son dönemlerin en karlı yatırım aracı şeklinde isminden söz ettiriyor. 2020'nin temmuz ayında satışa sunulan, Marmaris’in en güzel koylarının yer aldığı İçmeler’de yaz kış tatil konseptiyle yapımı süren devre mülk projesi Kızılbük Thermal Wellness Resort, şifalı termal suları, SPA imkanları, spor tesisleri, aquapark ve macera park gibi her yaşa hitap eden sosyal donatılarıyla dört dörtlük bir tatil imkanı sağlarken aynı zamanda kazançlı bir yatırım aracı olarak da ön plana çıkıyor.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

“Projemiz devre mülk algısını değiştirdi”

Yaptığı açıklamada Kızılbük GYO’nun söz konusu bu proje ile beraber devre mülk algısını değiştirdiğini kaydeden Mahmut Sefa Çelik, “Değişen tüketici beklentileri ile beraber devre mülk algısını değiştirerek sektörde yeni bir dönem başlattık. Artık insanlar, yalnızca bir tatil süresi için değil, sağlık, huzur ve yaşam kalitesi gibi unsurlar için de devre mülk sahibi olmayı tercih ediyor. Kızılbük'te mevsim fark etmeden lüks tatil olanaklarının buluştuğu benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyoruz. Söz konusu bu farklılaşma, projenin satış rekorları kırmasını ve sektörde büyük bir ilgi uyandırmasını da sağladı. Türkiye olarak, devre mülk sektöründe büyük potansiyele sahibiz ve Kızılbük Thermal Wellness Resort gibi örnek projeler bu potansiyelin gelişmesine de katkı veriyor” diye konuştu.

 


Geri Dön