10 / 05 / 2024

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.



“Devre mülk sistemine büyük bir talep var”

Açıklamasında hem ülkemizde hem de dünya genelinde devre mülk sistemine olan ilgi her geçen gün arttığını dile getiren Çelik,” Hem Türkiye’ye hem de dünya geneline bakıldığında yoğun bir devre mülk talebi var. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrasında insanlar, kendi özel alanlarına sahip olmanın ve güvenli tatil seçenekleri sunan tesisleri tercih etmenin önemini daha iyi anladı. Ayrıca devre mülklerin karlı bir yatırım aracı olması da tercih edilme noktasında büyük çok büyük bir etken olarak ön plana çıkıyor. Dolayısıyla gelecekte devre mülk sistemine olan talebin daha da yükselmesini bekliyoruz” dedi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

En kârlı yatırımlardan biri

Paylaşılan detaylar göre, devre mülk sistemi ile bir mülke tamamen sahip olmanın getireceğinden daha az finansal riskle “ev konforunda” garantili bir tatil yapılabiliyor. Güvenilir projelerden devre mülk sahibi olanlar her sene tatile fahiş fiyatlar ayırmak yerine, makul fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabiliyor. 2020 Temmuz'dan 2023 Temmuz'a kadar güçlü yatırım enstrümanı şeklinde bilinen dolar yüzde 279, altın ise yüzde 229 kazanç sağlarken, yatırımcılarına hem alışılmışın dışında bir tatil imkanı hem de kazandıran bir yatırım fırsatı sunan Kızılbük Thermal Wellness Resort yüzde 598 kazanç sağladı. 

Kiraya verilerek gelir elde edilebiliyor

Yine verilen detaylara göre, Kızılbük Thermal Wellnes Resort, tesisteki ünitelerin belirlendiği dönemlerdeki kullanım ve mülkiyet hakkını mülk sahiplerine verdiği için ileride kiralama ve satma imkanıyla yatırımcısına kazanç da sağlıyor. Devre mülk yatırımcıları, mülkü kullanmadığı zaman kiraya vererek yararlanmaya devam ediyor ve bu sayede senenin her dönemi kazanıyor. Ayrıca Kızılbük Thermal Wellness Resort’un 2025-2028 seneleri arasında, haziran ayında bölgedeki piyasa rayiçlerine göre kira geliri baz alındığında 6 senede yatırımın kendini amorti edeceği de öngörülüyor. 

Sezonluk değil yıl boyu tatil 

Aktarılan bilgilere göre, devre mülkte deniz kenarı, termal gibi çeşitli konseptlerde projeler bulunuyor. Söz konusu bu durumda yatırımcılar dönemsel kazancına ya da kendi tatil tercihlerine göre bir projeye yönelebiliyor. Fakat Kızılbük Thermal Wellnes Resort gibi hem deniz tatili hem de termal tatil imkanı sunan ender projeler, çam ormanları ve eşsiz kumsalları ile dört mevsim boyunca kullanım imkanı sunduğu için yoğun ilgi görüyor. 

 

Sinpaş Kızılbük devremülk 1. Etap vadeli fiyat listesi Temmuz 2023! 

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!


Geri Dön