19 / 05 / 2024

Tatil rezervasyonlarında bayram canlılığı

Tatil rezervasyonlarında bayram canlılığı

Seçim Aydın Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiği belirtti...

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında bayram depremi! Piyasa uzmanı rakam verdi ve uyardı! Gram altın 2.500 TL olur mu?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarında yeni rekor yazıldı. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

65 yaş maaşı ve engelli aylığında bayram müjdesi: Hangi maaş kaç TL oldu? Şimdi yatacak rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesinde 65 yaş maaşı ve engelli aylığı alanlara son dakika müjdesini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

A101'de iğneden ipliğe Ramazan Bayramı indirimi başladı! Bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir...

A101 merakla beklenen Ramazan Bayramı kataloğunu yayımladı. A101'de Ramazan Bayramı kapsamında bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir başta olacak şekilde pek çok ürüne indirim geldi. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Gram altında bayram sonrası için çarpıcı uyarı! Altını olanlar da altın alacaklar da şimdi bakın: Yeni rakam verildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili konuştu. Bayram sonrasına dikkat çeken Memiş, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

Kurban Bayramı tatili için oteller doldu: Turizmde bayram sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 gün resmi tatil ilan etmesinin ardından Kurban Bayramı’nda, Antalya bölgesinde pek çok otelde rezervasyonlar bugünden yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Tatil rezervasyonlarında bayram canlılığı Haberi

Tatil rezervasyonlarında bayram canlılığı

ATİD Başkanı Aydın, Ramazan Bayramını tatil yaparak değerlendirmek isteyen yerli turist için rezervasyon için geç kalınmaması uyarısında bulundu. 


Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiği belirtildi. 


Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Seçim Aydın, turizm sezonunun hareketli geçtiğini, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle turizmdeki hareketliliğin biraz daha arttığını belirtti. 

Bayramlarda, deniz turizminin yanı sıra kültür ve yayla turizminin de yoğunlaştığını ifade eden Aydın, birçok tesisin şimdiden tam doluluk oranına ulaştığını bildirdi. 


Aydın, "Ramazan Bayramında tatile gitmek isteyenler bir an önce rezervasyonlarını yaptırmalı çünkü bu dönem yabancı turistin de ziyaretlerinin sıklaştığı bir dönem. Yerli turistler geç kalırlarsa istedikleri fiyatlara diledikleri gibi konaklama şansı bulamayabilirler. Hatta yüksek rakamlara tatillerini yapmak zorunda...