04 / 05 / 2024

Tatil Villa

Tatil Villa

Ayvalık'tan Mersin'e kadar tüm sahil şeridinde kiralayabileceğiniz evlerin fiyatları, düşünüldüğü kadar yüksek değil. Havuzu ve bahçesi tam korunaklı villalar ise ailelere hitap ediyor

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Uzmanlar uyardı! Villa vurguncularına dikkat!

Bayram tatili öncesi tatil bölgelerinde villa kiralamaları arttı. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan bu süreçte vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

Sahte villa sitelerine dikkat!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yerlerde tatil yapmak isteyen vatandaşların ilk tercihi villalar oluyor. Bu durumu gören dolandırıcılar ise harekete geçere sahte villa siteleriyle vatandaşı dolandırıyor.

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

O ilçede fiyatlar uçtu! 2 milyona kiralık villa!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tatil tercihlerini de değiştirdi. İzole tatile ilgi artınca tatilcilerin gözdesi Bodrum'da sezonluk lüks villa kirası 2 milyon liraya ulaştı...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Yerli turistin ilgisi villa ve müstakil dairelere kaydı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl kalabalıktan uzak izole tatil yapmayı planlayan yerli turist, resort otellerin villa ve müstakil daireleri tercih ediyor.

Kovid-19'la villa tipi otellere talep arttı!

Kovid-19 salgınıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihleri villa tipi otellerden yana oldu...

Tatil Villa Haberi

Tatil Villa

Ortak kullanım alanlarında, yemeğin bile belirlenen saatlerde yenildiği mekânlarda tatil yapmayı sevmiyorsanız size bir önerimiz var: Villada tatil.


Tatile gittiğimizde ailemizle beraber olsak, kahvaltıyı otelin belirlediği saate kadar yapmak zorunda kalmasak, her giriş çıkışta resepsiyonda beklemesek diye hayıflanır dururuz. Alternatifi olmayan istekler mi bunlar? Elbette hayır. Çok bilinmese de villalarda da tatil yapmak mümkün. Her kesime hitap eden evlerde tercihler oldukça fazla. Tam korunaklı, yarı korunaklı, aileye özel havuzlu, ortak havuzlu evler, seçeneklerden bazıları. Villada tatil Avrupa'da 50 yıldır var olan bir sistem. Her dört kişiden biri bu tatil türünü seçiyor. Ülkemizdeyse bu işi 27 yıldır yapan bir firma var: Villada Tatil. Firmanın genel müdürü Mücella Tarhan, ülkemizde özellikle son üç yıldır villada tatile talebin arttığını anlatıyor.


Türkiye'de toplam bin 200,...