22 / 07 / 2024

tatil yapabileceğiniz 10 minik ev

tatil yapabileceğiniz 10 minik ev

Yaz ayları geldi mi çoğu insan tatil bölgelerine akın ediyor. Kavimler Göçü’nü andıran bir hareketle topluca güneye inen insanların yanı sıra, Amerika gibi kıta değişikliğini tercih edenler de var. İşte tatil yapabileceğiniz 10 minik ev...

Devre mülk dolandırıcıları yine iş başında! Mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabileceği ortaya çıktı!

Devre mülk dolandırıcılarının 'Bedava tatil kazandınız' yalanıyla vatandaşları termal otellere götürdükleri, sonrasında da İkna taktikleri ve  baskı kurarak devre mülk sattıkları ortaya çıkarken, yapılan hesaplamalar da ağızları açık bıraktı.

Devre mülk dolandırıcılığı hayrete düşürdü: 10 milyar TL dolandırılan mağdurlar, yeniden dolandırıldı!

Yalova'da, ikna kabiliyeti yüksek özel eğitimli kişileri kullanarak otellerinde devre mülk ve ücretsiz tatil yapma vaadiyle 36 bin kişiyi 10 milyar TL'den çok dolandırdıkları belirlenen suç örgütüne ilişkin operasyon yapıldı. Detaylar şaşırttı. İşte ayrıntılar...

10 milyar liralık devre mülk dolandırıcılığı! 36 bin kişiye 'hayal' sattılar!

Dolandırıcıların otellerinde, devre mülk ve ücretsiz tatil yapma vaadiyle ağırladıkları 36 bin kişiyi ikna edip sözleşme imzalatarak 10 milyar liradan fazla dolandırdığı ortaya çıktı.

Arsa almak isteyenler dikkat! İşte Ankara'da 90 bin TL'ye bile yatırım yapabileceğiniz yerler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, Ankara'da 90 bin TL'ye bile arsa alınabilecek bölgeleri paylaştı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

O bölgede villalar rekor kırıyor! 10 milyon TL'ye 1 hafta tatil yapılır mı? 

Bodrum’da ailece 1 hafta tatil 100 bin lirayı geçerken, öte yandan ise bazı lüks otellerde 1 milyon lirayı buluyor. Villalarda ise 10 milyon liralık faturalar bile çıkabiliyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devre mülk sahibi olunabiliyor. 

Akbank'tan konut kredisi imkanı! Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olma imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlara Akbank'tan çok güzel bir haber var. Buna göre, ayda sadece 10 bin Türk Lirası ödeyerek istediğiniz evin sahibi olabilirsiniz. Yüzde 2,94 faizli konut kredisi ve detayları.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

tatil yapabileceğiniz 10 minik ev Haberi

tatil yapabileceğiniz 10 minik ev

A şeklinde samimi bir ev – Kalifroniya/ABD Üçgen yapılı ev, sedir ağaçlarının ortasında yer alıyor. Ateşini yak, kitabını al ve davetkar bir yatağa sarıl. Geceliği: $135 (350 TL)  



Pembe bir ev – Portland/ABD İşte karşınızda Barbie’nin Rüya Evi! Muhteşem barlar, restoranlar ve kahve evlerine yürüme mesafesindeki pembe ev, içindeki çek-yat sayesinde 4 kişinin kalabileceği bir eve de dönüşebiliyor. Geceliği: $120 (311 TL)  



Tenha bir ağaç ev – Atlanta/ABD Tahta köprülerle birbirine bağlı 3 odadan oluşuyor ağaç evimiz. Şaşırtıcı bir şekilde Atlanta şehri sınırlarında bulunuyor. Kuş cıvıltılarıyla uyan ve gününü şehir merkezinde geçirmek için yola çık! Geceliği: $350 (908 TL)  



Modern bir baraka – Idaho/ABD İçkinizi yudumladıktan sonra rahatlamak için meditasyon stüdyosuna tırmanın. Fakat merpen biraz dar...