04 / 05 / 2024

tatilciler Karayollarında seçim kuyruğu oluşturdu

tatilciler Karayollarında seçim kuyruğu oluşturdu

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

Zorunlu Trafik Sigortası'nda değişiklik yapıldı! Azami primi SEDDK belirleyecek...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkındaki genelgeyi yayımladı.

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek? Aman kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin personel alımı kapsamında kura tarihleri merak ediliyor. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek?

Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları Genel Müdürlüğü  3 bin işçi alımı  başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden 2-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Ulaştırma Bakanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 3 bin işçi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlan kapsamında, çeşitli mesleklerde işçi alımı yapılacak. Peki, kontenjan dağılımı nasıl, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü birçok alanda rekor sayıda işçi alımı yapacak! Sürücü operatörü, yapı ustası, aşçı...

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı kapsamında personel, memur ve işçi alımı hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok alanda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, köprü, otoyol ile karayollarında bulunan gişelerden ücret yapmadan yapılan geçişlerini düşünerek ödeme süresinde değişikliğe gitti. Ödeme süresinin 45 günü geçmesi dahilinde ise geçiş ücreti ve 4 katı cezai şeklinde olacak. İşte detaylar…

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Belediyelerin otopark gelirleri arsa alımları ve inşasında kullanılacak!

TBMM Çevre Komisyonunda onaylanan Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklikle imar mevzuatı kapsamında belediyelerin otopark gelirlerini büyükşehir belediyesine aktarılması uygulaması sona eriyor.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

tatilciler Karayollarında seçim kuyruğu oluşturdu Haberi

tatilciler Karayollarında seçim kuyruğu oluşturdu

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi. 


Otobüsler otogara girmek için kilometrelerce kuyruk oluştururken, beklemekten sıkılan vatandaşlar kilometrelerce yürümeyi tercih etti.. Aynı durum, İzmit körfez geçişinde de vardı. Tatilcilerin dönüşü Yalova'daki Topçular Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. 


Türkiye...