04 / 05 / 2024

tatilden dönen turistler

tatilden dönen turistler

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi.

İzmir’de dönüşüm fiyaskosu! Dev proje yılan hikayesine döndü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’in, Büyükşehir güvencesiyle temelini attığı 380 konut aradan 2 sene geçmesine rağmen hala tamamlanamadı. Yılan hikayesine dönen projede inşaat durdu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim arap saçına döndü! Kira anlaşmazlıklarında dava sayısı yüzde 80'e ulaştı

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Adeta arap saçına dönen sorunlar işin içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde kiracı anlaşmazlıklarının yüzde 80'i davaya dönüşüyor...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Evlenmeyi düşünenler dikkat! Başvurular yarın resmen başlıyor! Faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi için başvurular yarın resmen başlıyor. Peki faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Ev almak isteyenlere müjde indirim geldi: 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü! 

Prefabrik ev almayı düşünen vatandaşlara indirim müjdesi geldi. 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ev fiyat listesi...

Altın almayı düşünenler hemen bu haberi okusun. Sonra başınız çok ağrıyacak

Altın almayı düşünen vatandaşlarla ilgili flaş açıklamalarda bulunuldu. Altın almayı düşünen vatandaşları bu konu çok ilgilendiriyor.

KKM hesaplarında son dakika gelişmesi! Dövizden dönen KKM hesaplarında ‘prim uygulaması’ sona eriyor!

Kur korumalı mevduat hesaplarında önemli bir gelişme yaşandı. Bankacılık çevrelerinde, Merkez Bankası’nın bankalara prim uygulamasına sınırlama yönünde tavsiye verdiği konuşulurken, bazı bankalar dövizden dönen KKM hesaplarına, ‘önden prim’ uygulamasını kaldırdı.

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de meydana gelen enflasyonun ardından gelen düşük alım gücü, yatırımlarımızın yahut hayallerimizin önüne geçiyor. Evlenmeyi planlayan çiftleri zor durumda bıraktı. Gereksinimleri sahibi vatandaşlara birçok sahada sosyal yardım yapılırken seçimlerden sonra 'evlilik kredisi' yaşama uygulanacak

tatilden dönen turistler Haberi

tatilden dönen turistler

Tatile sandık molası veren tatilciler seçim günü de yollardaydı. Oy kullanabilmek için ikamet ettikleri kentlere geçmeye çalışan seçmenlerin önceki günden oluşturmaya başladığı yoğunluk özellikle İstanbul yolunda kendini hissettirdi. 


Otobüsler otogara girmek için kilometrelerce kuyruk oluştururken, beklemekten sıkılan vatandaşlar kilometrelerce yürümeyi tercih etti.. Aynı durum, İzmit körfez geçişinde de vardı. Tatilcilerin dönüşü Yalova'daki Topçular Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. 


Türkiye...