19 / 05 / 2024

Tatlıcı Gayrimenkul Geliştirme kimin

Tatlıcı Gayrimenkul Geliştirme kimin

Kuştepe Mahallesi Bira İşçi Evleri, dönüşüm için firmalarla görüşmeye devam ediyor. 2006’dan beri Ülker, Akfen - Krea Gayrimenkul Konsorsiyumu, Taşyapı derken Tatlıcı Gayrimenkul, Bira İşçi Evleri’nin kapısını çaldı... Peki bölgede son durum ne?

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Srn Invest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Srn Invest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Cüneyt Şahin tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Agah Mehmet Tara  ve İlhan Gücüyener tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Euronut Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Euronut Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Silivri'de 287 bin 495 TL sermaye bedeli ile Erdal Serdal Özkök ve Teoman Çokyapıcı ortaklığında kuruldu.

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mermer ve Mahmut Ahmet Ünal ortaklığında kuruldu.

Enkuzey Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Enkuzey Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Akça tarafından kuruldu.

Mim Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Cömert tarafından kuruldu...

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılarda Erdinç Silan imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tatlıcı Gayrimenkul Geliştirme kimin Haberi

Tatlıcı Gayrimenkul Geliştirme kimin


Mecidiyeköy Bira İşçi Evleri, toplam 30 dönüm arazi üzerine Tekel’in Bomonti bira fabrikasında çalışan işçiler tarafından kurulan Bira İşçi Evleri Kooperatifi tarafından 1958 yılında inşa edildi. Toplam 123 konuttan oluşan Bira İşçi Evleri, her dönem inşaat firmalarının ilgisini çeken bir bölge oldu.




Kim, ne teklif etti?


Bira İşçi Evleri’ne dönüşüm için ilk teklif Ülker Grubu’ndan 2006 yılında geldi. Ülker, arsa metrekare fiyat teklifini 2 bin 750 dolardan 3 bin dolara çıkarsa da Bira İşçi Evleri hak sahipleri tarafından geri çevrildi.




Evlerin hemen yanında inşa edilen Trump Towers projesini Doğan Holding ile hayata geçiren Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı da Bira İşçi Evleri’ne teklif sundu. Turanlı’nın teklifi,...