15 / 05 / 2024

Tatvan 16 okul parke taşı

Tatvan 16 okul parke taşı

Yol ve kaldırım çalışmalarına okul bahçelerini de ekleyen Tatvan Belediyesi, ilçedeki 16 okulun bahçesini parke taşıyla kaplayarak, çevre düzenleme çalışması yaptı.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Anne babalara müjde! ŞOK’ta dijital yazı tahtası 99,95 TL’ye, A4 okul defteri 19,95 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala ŞOK da eğitim ve kırtasiye ürünlerinde indirime gitti. Bu doğrultuda, ŞOK’ta dijital yazı tahtası 99,95 TL’ye, A4 okul defteri 19,95 TL’ye, ayaklı yazı tahtası 399 TL’ye düştü. İşte 16 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Şok marketten 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu

Şok market 16 Ağustos-30 Eylül 'Okul-Kırtasiye' kataloğu yayımlandı. İşte katalogda yer alan ürünler ve fiyatları....

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

Diyarbakır'da hayırsever iş insanı 16 derslikli okul inşa edecek!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde hayırsever iş insanı Muazzez Beran 16 derslikli okul yaptıracak.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a 16 derslikli okul!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 4 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bornova İlçesi 1’er Adet 24 Derslikli (Süleyman Demirel Meslek ve Teknik Lisesi), 32 Derslikli (Altındağ İlkokulu) Okul, Konak İlçesi 1 Adet 16 Derslikli (Gaziosmanpaşa İlkokulu), Orhaniye Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli (Yapıcıoğlu İlkokulu) Okul İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

TOKİ'den Tokat'a yeni okul müjdesi!

Tokat İli, Turhal İlçesi Osman Gazi Mah. 1 Adet 16 Derslikli Okul, Cumhuriyet Mah. 2 Adet 16 Derslikli Okul, Zile İlçesi Osman Gazi Mahallesi 1’er Adet 12 Derslikli Okul ve 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Tatvan 16 okul parke taşı Haberi

Tatvan 16 okul parke taşı

Tatvan Belediyesi, ilçedeki 16 okulun bahçesini parke taşıyla kaplayarak, çevre düzenleme çalışması yaptı.


Yol ve kaldırım çalışmalarına okul bahçelerini de ekleyen Tatvan Belediyesi, parkenin yanı sıra ihtiyaç duyan okulların bahçesinde de çevre düzenleme ve tadilat çalışması yürüttü.


Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, okul ziyaretlerinde, okulların bahçesine parke döşenmesi ve çevre düzenleme çalışması yapılması için verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi.


İlçedeki İstasyon, Tuğ, Çağlayan, Uluer, Zeki Ergezen, Vangölü, Dumlupınar, Fuar, YİBO, İMKB, Cumhuriyet, Ahmet Mücteba Albayrak, Vakıfbank, Selahaddin Eyyübi, Karşıyaka ile Milli Hakimiyet ilk ve ortaokul bahçelerinin tamamının kilitli parke taşıyla kaplandığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:


"Ziyaretlerimizde okul bahçelerinin çamurdan geçilmez bir halde olduğunu gördük. Öğrencilerimizin rahat edebilmesi için söz verdik. 16 okulun bahçesini tamamen parke taşıyla kapladık. Bunun yanı sıra diğer okullarımızın...