17 / 05 / 2024

Tatvan Belediyesine yeni bina

Tatvan Belediyesine yeni bina

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitlis Tatvan'daki yeni ASM hizmete açıldı!

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Akyazı, yeni şehir projesiyle gelişiyor!

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kurugöl Tabiat Parkı için yeni düzenleme yapılacak!

Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.

Bitlis Tatvan'a yeni spor tesisi yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fuar Alanı mevkiinde atıl durumda bulunan spor sahasının yerine yapılması planlanan spor tesisi için keşif incelemesinde bulundu.

Tatvan Belediyesi yeni binasına kavuşuyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı.

Tatvan Belediyesi'ne yeni bina yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Yeni belediye binası projesinin 2015 yılı içerisinde ihale edilip en kısa zamanda inşaatına başlanması hedefleniyor.

Tatvan Belediyesi için yeni bina inşa ediliyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. " dedi.

Battalgazi Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor!

Haziran ayı içerisinde ihalesi yapılan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının temelinin atılması için son aşamaya gelindi.

Tatvan Belediyesine yeni bina Haberi

Tatvan Belediyesine yeni bina

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. 1970’lerde yapılan ve halen kullanılan mevcut belediye binasının ihtiyaçlara karşılık verememesi, eski ve yetersiz olması sebebiyle belediye yönetimi tarafından hazırlanan yeni belediye binası projesinin 2015 yılı içerisinde ihale edilip en kısa zamanda inşaatına başlanması hedefleniyor. Yeni belediye hizmet binası projesinin hayata geçmesiyle birlikte Bitlis’in ve Tatvan’ın prestijli ilk kurum binasına kavuşacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. Hayata geçireceğimiz bu projemiz ile belediyeye sadece taştan bir bina kazandırmış olmayacağız, aynı zamanda bölgenin gelişmesine de katkıda bulunmuş olacağız. Nasıl ki, sadece bir bina olarak gördüğümüz Tatvan Yaşam AVM’nin yapılmasıyla birlikte ilçenin ekonomisi ve turizmi...