12 / 05 / 2024

TAÜ beykoz kampüsü ne zaman bitecek

TAÜ beykoz kampüsü ne zaman bitecek

Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampüs inşaatı devam ediyor. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampüsün 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Bilgi Üniversitesi Premier Kampüs'e taşınacak!

Bilgi Üniversitesi, Kağıthane'deki Premier Kampüs projesinde 5 bin metrekare kiralama yaptı. Bilgi Üniversitesi'nin taşınmasıyla projede 5 bin öğrenci sirkülasyona dahil olacak...

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Allianz Kampüs 2018'in ilk yarısında tamamlanacak!

Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Allianz Kampüs'ün 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefleniyor.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 7 Şubat'ta incelenecek!

İstanbul Başakşehir'de yapılacak ve Türkiye'nin en büyük hastanelerinden biri olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 7 Şubat'ta incelenecek.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi 7 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

TAÜ beykoz kampüsü ne zaman bitecek Haberi

TAÜ beykoz kampüsü ne zaman bitecek

2013'de açılan Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampus inşaatı Beykoz'da tam gaz devam ediyor. Geçici binasında eğitimini sürdüren üniversite için 120 bin metrekarelik kampusun 70 bin metrekarelik ilk etap inşaat işlemleri ve ikinci etap kısımları hızlandırıldı. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampus inşaatı 2017'de tamamlanacak.


Sabah/Zeynel...