11 / 05 / 2024

TAÜ beykoz

TAÜ beykoz

Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampüs inşaatı devam ediyor. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampüsün 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

NUN İlkokulu Beykoz'a taşındı!

2014 senesinden itibaren Altunizade'de faaliyet gösteren NUN İlkokulu 2021-2022 eğitim öğretim hayatına Beykoz'da devam edecek. 

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Tuncer kuruldu.

TAÜ beykoz Haberi

TAÜ beykoz

2013'de açılan Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampus inşaatı Beykoz'da tam gaz devam ediyor. Geçici binasında eğitimini sürdüren üniversite için 120 bin metrekarelik kampusun 70 bin metrekarelik ilk etap inşaat işlemleri ve ikinci etap kısımları hızlandırıldı. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampus inşaatı 2017'de tamamlanacak.


Sabah/Zeynel...