07 / 07 / 2024

NUN İlkokulu Beykoz'a taşındı!

NUN İlkokulu Beykoz'a taşındı!

2014 senesinden itibaren Altunizade'de faaliyet gösteren NUN İlkokulu 2021-2022 eğitim öğretim hayatına Beykoz'da devam edecek. 



2019 senesinden itibaren ana sınıfı öğrencilerine tabiat okulu deneyimini yaşatan NUN Okulları, yeni yerine taşındı. Milliyet'te yer alan habere göre; 2014 senesinden itibaren Altunizade'de hizmet veren okul önümüzdeki eğitim döneminden itibaren Beykoz'da faaliyetlerine devam edecek. 

Koronavirüs salgını ile birlikte yeni dünya düzenine ve eğitim sistemine uyum sağlamak için karar alan NUN Okulları öğrencileri hem de Türk eğitim sektörü için önemli bir yatırım niteliğine sahip. Öğrencilerin özel yeteneklerine göre eğitim planlaması yapan okul her sene çok sayıda başvuru alıyor. 

Taşınma ile beraber hem öğrenci hem de istihdam edilen öğretmen sayısında önemli bir artış beklenirken bu sayede daha fazla öğrenci tabiat, astronomi, bilim, teknoloji, sanat gibi pek çok alanda yeteneklerinin keşfedilmesi amaçlanacak. 

NUN İlkokulu Beykoz a taşındı!

Kentin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe tabiatın tam kalbinde, geniş açık ve kapalı spor alanları, sera ve tarım alanları, su ve yel değirmenleri, kümesleri ve ağılları, taş ocakları, rasathaneleri, kütüphaneleri, konferans salonları, atölyeleri, laboratuvarları ve geniş derslikleri ile güçlü imkanlara sahip Beykoz kampüsü yeni öğrencilerine hizmet vermek sabırsızlanıyor.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?


Geri Dön