08 / 05 / 2024

Taurus AVM çocuklara yıl başı partisi

Taurus AVM çocuklara yıl başı partisi

Taurus AVM'de düzenlenen yeni yıl partisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Ailelerin de keyifle izledikleri heyecan dolu yarışmalara katılan tüm çocuklara hediye dağıtıldı. Eğlencenin yeni adresi Taurus AVM...

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Taurus AVM Kızılderili Kampı etkinliği 24-31 Ocak'ta!

Sömestir etkinlikleriyle çocuklara yine unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan Taurus AVM, eğlendirirken bir yandan da öğretecek. Kızılderili Kampıyla Taurus çocuklarına farklı bir deneyim sunmaya odaklandı.

Bien çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor!

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bien, Metrocity AVM’de düzenlenen 2015 Metrocity takvimi için birbirinden sevimli kedi ve de köpeklerin yarıştığı etkinliğe sponsor oldu.

Taurus AVM Sign of the City Awards finaline kaldı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla Hürriyet'in öncülüğünde başlatılan yarışmada, Taurus AVM "En iyi AVM” kategorisinde ilk 5’e girdi. "Sign of the City Awards”a 17 kategoride 142 proje katıldı.

Taurus AVM'nin ziyaretçi sayısı arttı!

AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı başkentin nüfusunu aştı. Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı.

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Taurus AVM çocuklara yıl başı partisi Haberi

Taurus AVM çocuklara yıl başı partisi

Eğlencenin yeni adresi Taurus AVM, yeni yıla sayılı günler kala minik ziyaretçilerine parti düzenledi.


Taurus AVM'de düzenlenen yeni yıl partisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Ailelerin de keyifle izledikleri heyecan dolu yarışmalara katılan tüm çocuklara hediye dağıtıldı. Partide kahkaha dolu anlar yaşatan minik ziyaretçiler, Taurus AVM'nin verdiği hediyeleri çok sevdiklerini söylediler. Çok sayıda çocuk hediyelerden arkadaşlarına ya da kardeşlerine de vermek için tekrar tekrar yarışmalara katıldı.


Yarışmalarda en az çocuklar kadar heyecanlandıkları gözlenen aileler, Taurus AVM'de düzenlenen etkinlikleri yakından takip ettiklerini söylediler.


Özellikle soğuk kış günlerinde küçükler kadar büyüklerin de ilgisini çekecek etkinlik gerçekleştiren çok az yer bulunduğunu ifade eden aileler, özel lokasyonu ile kolaylıkla gelebildikleri Taurus AVM'de alışveriş yaparken doyasıya eğlenme olanağı yakaladıklarını belirttiler.



-Noel Baba Bandosu'na büyük ilgi



Ankara'nın ergonomik AVM'si Taurus'ta sıcacık ortam,...