12 / 05 / 2024

Taurus AVM ortağı

Taurus AVM ortağı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak açılışla hizmet vermeye başlayacak olan Konya Yolu üzerindeki Taurus AVM'nin Amerikalı ortağı 2014 yılında başlamak koşuluyla Türkiye genelinde 500 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını belirtti...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

İstanbul’daki AVM’lerin verimlilik karnesi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: İstanbul’daki AVM’lerin verimliliği...

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

AVM kiralarında orta yol bulunması lazım!

Cumhurbaşkanı’nın “AVM’de kiranın TL ile alınması için önlem alabiliriz” mesajını hatırlatan Orka Holding Başkanı Orakçıoğlu, yabancı AVM yatırımcılarının mesajı almadığını söyleyerek ekliyor: Gelişmekte olan ülkelere daha fazla kâr iştahıyla yatırım yapmış, şimdi ‘Benim aldığım riski sen öde’ diyor

A Plus AVM'de miras kavgası!

A Plus AVM'nin ortağı işadamı Bahri Demir'in ölümünün ardından, kızı Hatice Gül amcası ve erkek kardeşlerinin babasının mirasını kaçırdıkları gerekçesiyle dava açtı.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Taurus AVM ortağı Haberi

Taurus AVM ortağı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacak açılışla hizmet vermeye başlayacak olan Konya Yolu üzerindeki Taurus AVM'nin Amerikalı ortağı, Türkiye'nin yatırım için cazip bir ülke haline geldiğini açıkladı. Yetkili, 2014 yılında başlamak koşuluyla Türkiye genelinde 500 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını vurguladı.


Yatırımın hızla devam eden kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olduğu belirtildi. Ankaralı işadamı Yunus Ensari ve Amerikalı Taurus Yatırım Holding'in Konya Yolu üzerinde inşa ettiği Taurus AVM, açılış için gün saymaya başladı.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açacak olan merkezin Amerikalı ortaklarından Taurus Yatırım Holding Başkanı Lorenz Reibling, Türkiye'nin yatırım açısından cazip bir ülke haline geldiğini anlatarak, "2014 yılından itibaren Türkiye'ye 500 milyon dolarlık daha yatırım yapmayı hedefliyoruz. Hızla büyüyen kentsel dönüşüm projelerinde yer almak istiyoruz" dedi.


TAURUS AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan...