29 / 04 / 2024

TAV Airport Hotels guest review awards ödülü

TAV Airport Hotels guest review awards ödülü

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels Residence, IC Hotels Green Palace, IC Hotels Santai ve IC Hotels Airport'u bulunduran zincir, yeni yılda yapılacak iyileştirme yenilikleriyle hizmetini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport ikinci otelini İzmir'de açtı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir’de de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

TAV Airport Hotel İzmir'de de açılıyor

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda da açtı. TAV Airport Hotel İzmir, 81 odasıyla yeni yıldan itibaren konaklama hizmetine başlayacak.

TAV Havalimanları Holding, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu!

Kokpit.aero internet sitesinin haberine göre Limak'ın elindeki yüzde 40'lık hisseyi alan TAV, geçen yılı 18,5 milyon yolcu ile kapatan Sabiha Gökçen'i Malezyalı ortağı Malaysia Airport Holdings (MAH) ile birlikte yönetecek...

Airport Hill'de 334 bin liraya!

2008 yılında yapımına başlanan Yeşilköy Airport Hill projesinde konutlar hemen teslim durumda. Projede son 2 konut, 303 bin lira ile 334 bin liraya satışa sunuluyor

Crystal Hotels, otellerine Club Med"i de kattı!

Crystal Hotels"in, Antalya"nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Med"in işlettiği tesisi Ener Turizm"den satın aldığı bildirildi

Türkiye'nin ilk alkolsüz oteli Saffe Hotels kuruluyor!

Türkiyenin ilk alkolsüz otel zincirinin kurulması için çalışmalar başladı. Saffee Hotels adı altında hizmet verecek otellerin, ilk etapta İstanbul, İzmit, Mardin ve Denizlide hizmete girmesi ve sayısının 5 yılın sonunda 20ye ulaşması amaçlanıyor

TAV Airport Hotels guest review awards ödülü Haberi

TAV Airport Hotels guest review awards ödülü

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve layık görüldüğü ödüllere bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü. 10 üzerinden 8.6 puan alan TAV Airport Hotel İzmir, özel tasarlanmış 81 odası, şık ve ferah toplantı salonları, şehir ve fuar merkezine yakın konumuyla misafirleri için en ideal hizmeti sunuyor.


Posta Ege


Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TAV Airport İstanbul ve İzmir otellerine ödül TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir; elde ettiği başarılara ve layık görüldüğü ödüllere bir yenisini daha ekledi. İstanbul Atatürk Havalimanı ve izmir Adnan Menderes Havalimanı'nda hizmet veren TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest...